VILLA SANT MARÇAL
Project: Detached house with pool
Architect: Joan Miquel Seguí
Location: Outskirts of Palma de Mallorca
Year: 2020
Area: 350m2

The plot is located in an urban area and has a square shape. The house is planed as a formal exercise based on a the concept of the courtyard, proposing a totally introspective dwelling. A grid is created to form a square of 27 metres on each side. With two entrances as the only openings to the surrounding streets, the interior rooms invite natural light and nature through its eleven courtyards. The project is developed entirely on the ground floor, except for a basement used as a garage and technical area.

C/ MARGALIDA CAIMARI, 28 BAJOS · 07008 PALMA · TEL. 971 099 370 · info@jmsegui.com
© JOAN MIQUEL SEGUÍ ARQUITECTURA / LEGAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies