VILLA SA TALAIA
Proyecte: HABITATGE UNIFAMILIAR AÏLLAT I PISCINA
Arquitecte: Joan Miquel Seguí
Ubicació: Montuïri
Any: En construcció
Area: 2 x 450 m2

El projecte es desenvolupa buscant l’equilibri perfecte amb la natura en els seus voltants i la particular situació sobre uns pujols. Es parteix d’un concepte potent en forma de dos quadrats que s’obren cap al pati central amb piscina i al seu torn cap a les vistes. Els murs exteriors, amb el seu aspecte tancat, revestits de terra natural compactada, reten homenatge a la naturalesa i la deixen en primer pla.

C/ MARGALIDA CAIMARI, 28 BAJOS · 07008 PALMA · TEL. 971 099 370 · info@jmsegui.com
© JOAN MIQUEL SEGUÍ ARQUITECTURA / LEGAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies