ESTACIÓ INTERMODAL
Projecte: Entrada a la estació Intermodal de Palma
Arquitecte: Joan Miquel Seguí
Ubicació: Plaça d’Espanya, Palma de Mallorca
Any: 2016-2018

La nova coberta de la estació Intermodal, executada després de guanyar el primer premi al concurs, sorgeix de la necessitat de protegir l’accés a l’estació intermodal de Palma. Aquest accés es sitúa entre dos edificis històrics de la antiga estació ferroviaria. La coberta es planteja com un volum pur de gelosia ceràmica, que permet tamitzar el llum durant el dia i actuar com una caixa de llum a la nit. La ceràmica aporta un cromatisme i una materialitat que respeten i s’integra amb l’entorn dels edificis protegits, a més de aportar protecció solar i protegir de la pluja. Per altre costat, una torre informativa permet ubicar l’entrada de la estació a l’entorn de la plaça d’Espanya.

Projecte guanyador del 1º premi d’Arquitectura ASCER 2018

C/ MARGALIDA CAIMARI, 28 BAJOS · 07008 PALMA · TEL. 971 099 370 · info@jmsegui.com
© JOAN MIQUEL SEGUÍ ARQUITECTURA / LEGAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies