FINCA S’ATALAIA
Proyecte: VIVENDA UNIFAMILIAR AÏLLADA I PISCINA
Arquitecte: Joan Miquel Seguí
Ubicació: Valldemossa
Any: 2019
Area: 850 m2

Reforma d’una finca existent, situada a les ribes d’un poble tradicional en plena Serra de Tramuntana. La vivenda consta d’una inscripció de 1863. Al llarg de la seva història va sofrir canvis, ampliacions i reformes. Es tractava de trobar un equilibri entre elements històrics i les comoditats d’una vida moderna i al mateix temps establir un diàleg amb el seu entorn privilegiat en unes torres envoltades de la rica naturalesa mallorquina. L’edifici consta de soterrani mes planta baixa y tres plantes més, dividit en diversos nivells i amb diverses terrasses. Unint els espais de les dues vivendes anteriors per crear una única vivenda amb una serie d’espais que abraçen l’història de la casa, la naturalesa i els desitjos dels seus nous habitants.

C/ MARGALIDA CAIMARI, 28 BAJOS · 07008 PALMA · TEL. 971 099 370 · info@jmsegui.com
© JOAN MIQUEL SEGUÍ ARQUITECTURA / LEGAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies