Apartment for an Art collector

Project: Apartment refurbishment
Architect: Joan Miquel Seguí
Location: Palma de Mallorca
Year: 2020
Area: 143m2

Interior refurbishment of a flat in a multi-family building to transform it into an apartment/studio, housing an art collection and offering a space to exhibit works of art. The dwelling’s two bedrooms were reduced into one, creating a living room as a luminous multipurpose space, uniting studio/office, art exhibition, TV room and dining room.

As a specific feature it was decided to explore the use of the “Diagonal” ceramic lattice as an air conditioning return and impulsion grille.

C/ MARGALIDA CAIMARI, 28 BAJOS · 07008 PALMA · TEL. 971 099 370 · info@jmsegui.com
© JOAN MIQUEL SEGUÍ ARQUITECTURA / LEGAL

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies